Several Open Books

BOEKEN

Er zijn nog weinig boeken in het Nederlands geschreven over mindfulness en Autisme. Gelukkig zijn er honderden boeken in omloop over mindfulness vanuit verschillende stromingen. Ook zijn er veel nuttige boeken over Autisme, soms ook geschreven door mensen die zelf Autisme hebben.

 

Ik heb mij vooral laten inspireren door schrijvers als Thich Nhat Hahn, Anselm Grün en Edel Maex. Deze boeken en schrijvers, vanuit diverse stromingen, werden mij ook door anderen aanbevolen toen ik begon met mindfulness en meditatie c.q. leven in aandacht. Later zijn er tijdens mijn zoektocht naar vooral praktische informatie voor mensen met Autisme in relatie tot mindfulness diverse andere schrijvers en boeken bijgekomen. 

 

Annelies Spek is als klinisch psycholoog en senior onderzoeker werkzaam bij het Centrum Autisme
Volwassenen in Eemnes. Zij heeft een boek geschreven over Mindfulness en Autisme. Haar cursus en methode heb ik ook gevolgd. Haar boek Mindfulness bij volwassenen met Autisme vind je in de boekenlijst hieronder. 

 

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden, ga je zelf ook op zoek naar wat mindfulness voor je kan betekenen en boeken die je aanspreken. Hieronder vind je tal van boeken van gerenommeerde auteurs. Ze geven uitleg en richtlijnen hoe je mindfulness in je leven kunt toepassen. Je vindt ook een diversiteit aan boeken over Autisme. Ik raad deze boeken dan ook van harte bij je aan!

 

Via onderstaande link van Bol.com kun je hier boeken bestellen. Ik zou je willen vragen hier je boeken te bestellen. Boeken bestellen via deze website levert provisie op voor Autisme in Balans. Dit geld is hard nodig om de activiteiten toegankelijk te maken voor de vele talentvolle mensen met Autisme zonder betaald werk en met een kleine beurs.

Boeken en overige producten bestellen via www.bol.com 

Klik op een willekeurige boek voor meer informatie en voor een link naar  www.bol.comVerkoop van boeken en producten gaat via www.bol.com. Alle boeken op onze website zijn het hele jaar door bij www.bol.com te koop. Als je via de link bij het betreffende boek naar de bol.com internetwinkel gaat, ontvangt Autisme in Balans provisie.  Mocht een boek of product die je graag wilt bestellen via www.bol.com er niet op de website staan, zou je dan contact met info@autisme-in-balans.com kunnen opnemen? Dan plaatsen wij er snel een link voor dat product op de website zodat je alsnog via ons een bestelling kunt plaatsen. 

 

Wij bedanken je alvast voor je bestelling!

Water Ripple
 
Autisme in Balans