top of page

Er zijn nog weinig boeken in het Nederlands geschreven over mindfulness bij volwassenen met autisme. Gelukkig zijn er honderden boeken in omloop over mindfulness vanuit verschillende stromingen. Ook zijn er veel nuttige boeken over Autisme, soms ook geschreven door mensen die zelf Autisme hebben.

 

Ik heb mij vooral laten inspireren door schrijvers als Thich Nhat Hanh, Anselm Grün en Jon Kabat - Zinn. Deze boeken en schrijvers, vanuit diverse stromingen, werden mij ook door anderen aanbevolen toen ik begon met Mindfulness in de traditie van Thich Nhat Hanh, Later zijn er tijdens mijn zoektocht naar vooral praktische informatie voor mensen met Autisme in relatie tot mindfulness diverse andere schrijvers en boeken aanbevolen. zoals Mindfulness bij Volwassenen met Autisme van Annelies Spek.

Annelies Spek is als klinisch psycholoog en senior onderzoeker werkzaam bij het  Autisme Expertise Centrum
in Eemnes. Zij heeft een boek geschreven over Mindfulness bij Volwassenen met Autisme.*  
Haar boek  Mindfulness bij volwassenen met Autisme* kun je hier bestellen.. Deze  mindfulness training heb ik ook gevolgd. 

 

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden, kun je zelf ook op zoek gaan naar wat mindfulness voor je kan betekenen en boeken die je aanspreken. Hieronder vind je tal van boeken van gerenommeerde auteurs. Ze geven uitleg en richtlijnen hoe je mindfulness in je leven kunt toepassen. Je vindt ook een diversiteit aan boeken over Autisme. Ik raad deze boeken dan ook van harte bij je aan!

 

Via  de (onderstaande) van www.bol.com op deze bladzijde kun je boeken en overige producten bestellen. Boeken/producten bestellen via de links van www.bol.com op deze website levert provisie op voor Autisme in Balans. Dit geld is hard nodig om de activiteiten toegankelijk te maken voor de vele talentvolle mensen met Autisme zonder betaald werk en/of met een kleine beurs.

Boeken en overige producten bestellen via www.bol.com 

Klik op een willekeurige boek voor meer informatie en voor een link naar www.bol.com. Verkoop van boeken en overige producten gaat via www.bol.com. Als je via de link bij het betreffende boek naar de bol.com internetwinkel gaat, ontvangt Autisme in Balans provisie.  Overige producten en boeken kun je bestellen via de vele links van www.bol.com op deze pagina.. 

Wij bedanken je alvast voor je bestelling!

BOEKEN

bottom of page
Autisme in Balans