top of page

Mindfulness bij autisme start weer medio april 2021!

Zelf heb ik de helende werking van mindfulness mogen ervaren. Ruim 6 jaar geleden kwam ik mindfulness in mijn leven weer tegen. Mindfulness was een van de 4 vaardigheden tijdens een behandeling in de GGZ. Ik had eindelijk een zelfregie vaardigheid geleerd die ik overal kon toepassen. Ik ben van regelmatig in crisis zijn tot ‘crisisvrij’ zijn.

Uiteraard heb ik nog uitdagende periodes. Momenteel ervaar ik veel moeheid. Soms word ik er ook moedeloos van. Ik doe wat ik er aan kan doen. Mediteer, loopmeditaties, alledaagse mindfulnessoefeningen zoals theedrinken in aandacht, glimlachen en vooral compassievol naar mijzelf zijn. Zijn met de moeheid. Aanvaarden en minder tegen de moeheid vechten. Dat scheelt weer energie en lijden. Vechten er tegen veroorzaakt alleen maar meer lijden en een moedeloos, hopeloos gevoel. Door mindfulness te oefenen ervaar ik meer vrijheid in mijn leven. Ik geniet ook meer van de kleine dingen in het leven.

Wil jij ook meer vrijheid, rust en ontspanning ervaren?

Minder last van drukte in je hoofd, (pieker)gedachten, angsten, depressieve gevoelens en minder lichamelijke klachten ervaren, wie wil dat niet? Kom dan samen mindfulness oefenen met ons op de maandagen vanaf medio april 2021 van 11.00 tot 13.00 uur in Amersfoort. Wil je een keer mindfulness bij autisme uitproberen?

Op 29 maart 2021 kun je meedoen aan een gratis proefsessie. Graag aanmelden per email: info@autisme-in-balans.com.


Voor meer informatie over mindfulness bij autisme verwijs ik je naarRecente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Nicole Mellor
Nicole Mellor
Apr 23, 2021

Mooi


Like
bottom of page